miércoles, 30 de octubre de 2013

El bon temps acompanya als més de mil vuit-cents participants de la Cursa Popular de Vilanova i la Geltrú

1.827 persones van participar ahir diumenge a la 35a edició de la Cursa Popular de Vilanova i la Geltrú, que enguany tornava als seus orígens, amb un marcat caràcter solidari. 


La cursa de cinc quilòmetres va sortir des de la rambla Principal Sota una temperatura més pròpia de l'estiu, que va fer suar de valent a tots els participants, la cursa va tornar a ser un èxit de participació gràcies a la implicació de la ciutadania.


A les 11 del matí es va donar el tret de sortida a la Minicursa on un gran nombre de nens i nenes menors d'11 anys van realitzar un circuit establert de 1.250 metres. D'aquests joves participants cal destacar els infants de curta edat que anaven acompanyats dels seus pares, fet que va donar un caire molt familiar a l'esdeveniment.
Pas de la cursa infantil Fotografia Laura Arroyo



Mitja hora més tard, a les 11.30, va començar la cursa gran de 5 quilòmetres. Aquest any i com a novetat, els participants sortien des de la rambla Principal, fet que va possibilitar una sortida més còmode i ràpida.

La prova la va guanyar, en categoria masculina, Juanma Garcia Mendoza amb temps de 16'44", mentre que en categoria femenina la victòria va ser per la corredora Irene Nicolau Requena amb un temps de 20'21".

Una altre dels atractius de la Cursa Popular d'aquest any va ser el seu caràcter solidari, ja que els beneficis de les inscripcions, 2.481 euros van ser lliurats als representants de la Mesa d'Entitats de Vilanova i la Geltrú, que aglutina diferents associacions i entitats de la ciutat que treballen en diferents projectes socials.
Lliurament de la recaptació Fotografia Laura Arroyo



La regidora de Serveis Socials i Esports, Blanca Albà, ha volgut agrair el paper de totes les persones que han contribuït a l'èxit de la cursa "D'una banda vull manifestar públicament l'agraïment al treball que han realitzat els voluntaris de la cursa, així com el treball intens i constant que venen realitzant les entitats que formen la Mesa d'Entitats Socials de Vilanova i la Geltrú. Tanmateix agrair, un any més l'alt grau d'implicació de la ciutadania vilanovina, que amb la seva participació fa possible l'èxit d'aquest esdeveniment esportiu, amb tanta tradició a la ciutat"




La Cursa, organitzada per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i el Club Atletisme Vilanova Dinami-k, va comptar amb el suport del cicle formatiu de l'IES Manuel de Cabanyes, diverses associacions de veïns de la ciutat, les botigues col·laboradores en les inscripcions, així com els voluntaris i col·laboradors habituals.

Podeu veure aquí l'àlbum de fotografies de la 35a edició de la Cursa Popular de Vilanova i la Geltrú 

No hay comentarios:

Publicar un comentario