sábado, 8 de marzo de 2014

El DINAMI-K CLUB ATLETISME VILANOVA TORNA AMB MEDALLES DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA

El pasat cap de setmana van tenir lloc a la pista coberta de Sabadell els Campionats de Catalunya en les categories juvenil i veterans. Tres atletes del Dinami-k Club Atletisme Vilanova s´hi van desplaçar, i el primer a entrar en acció va ser l´atleta juvenil Edgard Perez, que va aconseguir de forma molt meritória la seva clasificació després d´haver batut durant la temporada hivernal  les seves marques personals de 200 i 60 metres. Es en aquesta última prova on va aconseguir el registre per disputar el campionat, on va fer una marca de 7´´51 però, que no li va donar accés a la final. Tot i això, notable temporada per Edgard.
Al día seguent era el torn dels atletes veterans on va tenir lloc el retrobament de Diego Aldrey com a velocista desprès d´estar absent en els darrers campionats. Tot i això la tornada no podia haver estat millor ja que va esgarrapar el bronze a la prova dels 60 metres amb en temps de 7´´69.
Qui també va aconseguir el bronze i per partida doble va ser Cosme Ruiz De La Torre, que també tornava desprès d´un temps absent i en el seu debut amb la samarreta del club va aturar el crono en 11´´22 en els 60 metres tanques i arrodonia la seva actuació amb un salt de 10,22 metres a la prova de triple salt.