jueves, 19 de junio de 2014

AINA PASCUAL ACONSEGUEIX EL BRONZE AL CAMPIONAT DE CATALUNYA.

En els campionats de Catalunya de les categories de promoció cel-lebrat a Tarragona,la gran noticia pel Dinami-k Club Atletisme Vilanova ha estat la medalla de bronze aconseguida per l´atleta de categoría benjamí Aina Pascual en la prova de salt de llargada, en una competició d´un nivell altíssim  on la gran majoría de les participants van obtenir les seves millors marques personals.Aina va fer la seva millor competició en el moment més important de la temporada, va realizar un concurs increible i a cada salt va anar superant el seu propi record , però no va ser fins a l´últim intent quan Aina va donar totes les forçes que li quedaven i va lograr un  esplendid salt de  3,58 metres que li va donar finalment el bronze. La trajectoría d´ Aina aquesta temporada ha estat espectacular i ha trobat recompensa a tot l´esforç realitzat.També a Tarragona hi va competir en categoría aleví Olivia Salmeron en 60 metres tanques i en 60 metres llissos. En aquesta última prova, Olivia va estar molt aprop de la final i solament per 4 centéssimes no hi va poder accedir. Abdelhadi Amzil en la prova dels 2000 metres aleví va fer una cursa molt valenta però va pagar finalment l´esforç . Cal valorar per això, que es tracta d´un atleta de primer any. Tots dos atletes han fet una molt bona temporada i son un actiu del club per un futur proper.Al campionat de Catalunya cadet que va tenir lloc a Vic , excel-lent actuació de David Borrel que va aconseguir marca personal trencant la barrera dels 40 segons i aturant el crono en uns magnífics 39´´76.D´altra banda en el criterim Campmany disputat a Barcelona, Edgard Pérez va córrer els 200 metres en 23´´38 que signifiquen marca mínima per al campionat d´Espanya Juvenil. Edgard ha fet un gran salt de qualitat aquesta temporada i veu premiat el seu esforç amb aquesta gran marca.També van competir al critérium Pablo Rodriguez ,amb 25´´41 als 200 metres i Pilar Egea amb 4, 87 en salt de llargada.