viernes, 27 de junio de 2014

BRILLANT BRONZE DE PILI EGEA AL CAMPIONAT DE CATALUNYA PROMESA

 RAFA LOPEZ I PILI EGEA

Aquest passat cap de setmana era el torn dels Campionats de Catalunya de les categories juvenil,junior i promesa que van tenir lloc a Lloret de Mar. La noticia més destacada pel Dinami-k Club Atletisme Vilanova va ser el bronze aconseguit per l´atleta de categoría promesa Pili Egea en la prova de salt de llargada .
Pili va fer la millor competició de la temporada en el moment en que hi havía en joc les medalles i gracies a un magnífic salt de 5,24 metres fets en el seu primer intent, que a més significava marca personal, es va col-locar en plaçes de podi que ja no va abandonar en tota la competició. Aquest salt va donar molta confiança a Pili que va superar els 5 metres en dues ocasions i va mostrar una gran regularitat en tot el concurs. Amb aquest bronze, Pili veu premiat tot l´esforç fet al llarg de la temporada.
En el campionat junior, bona sisena plaça per Natalia Egea que amb un llançament de 34,20 en la prova de llançament de Martell va lograr plaça de finalista.En aquesta prova ,les medalles estaven molt cares  i tot i que ho va intentar, Natalia no es va poder treure el seu millor llançament.
Pel que fa al campionat juvenil, la noticia més destacada es la sisena plaça aconseguida per Edgard Pérez en la prova de la velocitat pura, els 100 metres. Edgard a més, va lograr durant la setmana la marca mínima de participació als campionats d´Espanya al aturar el crono en 11´´37.Ara el seu premi será disputar els campionats d´Espanya tant en 100 com en 200 metres.
També bona actuació tot i no poder passar a la final de Anna Guerra amb 13´´65 en els 100 metres i de Pablo Rodriguez en els 400 metres.Tots ells han cuatllat una gran temporada.

1 comentario:

  1. Molt bona feina a tots!
    I en especial, felicitacions a la Pili que ha compaginat el seu entrenament amb el fer d'entrenadora d'un equip Dibami-k Benjamí a qui va fer arribar a les Previes del Campionat de Catalunya de Relleus. I en general, ha fet gaudir molt de l'atletisme a tots els nens i nenes que ha estat entrenant. Bravo Pili!

    ResponderEliminar