lunes, 28 de octubre de 2013

EL CLUB DINAMI-K ESTRENA LA TEMPORADA AL CROS DE SANTA MARGARIDA I ELS MONJOS

El flamant Club Atletisme Vilanova Dinami-k va iniciar el passat disabte 19 d´octubre la seva trajectoria en aquesta nova temporada atlética, i ho va fer participant amb tot el seu equip al cros de Santa Margarida i els Monjos, en una competició que mica en mica es va consolidant com una de les de millor nivell esportiu i organitzatiu a nivell escolar.

La actuació més brillant va anar a càrrec de Carla Martín, una atleta amb un gran futur i que tot just acaba d´iniciar-se en el món de l´atletisme, que es va endur la victoria en categoría aleví. Carla va sortir comandant la prova des de bon principi, i va saber regular bé els seus esforços per arribar guanyadora a la linea d´arribada.

Menció especial també per Catalin Rusu, que també va veure recompensat tot el esforç que dedica als entrenaments, emportant-se la victoria en la Cursa adaptada. Catalin va marcar-se un ritme molt alt desde bon principi i no el va deixar fins al final.

En categoría pre-benjamins 2007 Lara Ruiz va aconseguir una magnífica tercera plaça després d´una aferrisada lluita en els metres finals amb altres  atletes.

També va pujar al podi com a tercera clasificada en pre-benjamins 2008 una altra atleta debutant,Claudia Lòpez , que va fer una gran sortida que li va donar la posibilitat de lluitar en els metres finals per la victoria, aconseguint finalment un brillant tercer lloc.

Molt aprop del podi es van quedar dues atletes més com son Paula Raya y Alba Moya en categoria Cadet i pre-benjamí 2006 respectivament. Paula, que combina l´atletisme amb la gimnàstica , va veure recompensada la seva disciplina en els entrenaments amb una meritoria quarta plaça, el mateix lloc que Alba Moya una atleta amb una gran freqüència de gambada i que va elevant el seu nivell any rere any.

Destacar també la gran actuació dels alevins masculins, que han estat el grup més homogeni del club. Tots ells van tenir un gran rendiment conjunt amb un fantàstic cinqué lloc de Pol Massana i el vuité de Fiseha Cirera en una cursa que van correr de manera molt intel-ligent, acompanyats de Pablo Moltó, un altra atleta debutant que va demostrar una gran capacitat de lluita i que va completar una bona actuació.

També van fer una bona actuació conjunta els cadets masculins amb tres atletes entre els 10 primers com David Borrell,Victor Garcia i Roman Dobrojan que van quedar en posicions 7,9 i 10 respectivament.Tots tres van mantenir un ritme molt regular durant la cursa que els hi va donar finalment aquesta posició a la línea d´arribada.

Un altra atleta destacat va ser Arthur Berenguer, que va arribar en una notable novena plaça en la categoría benjamí masculí, en la que era la cursa amb més nombre de corredors. Arthur confirma així la seva evident progresió feta en el darrer any.