martes, 26 de noviembre de 2013

ESPECTACULAR VICTORÍA DE MARC SALAS A LA JEAN BOUIN.

L´atleta de l´escola Sant Nicolau de Canyelles Marc Salas va aconseguir el pasat diumengue 24 de Novembre la victoria en una de les curses amb més prestigi i tradició del territorio català com es la Jean Bouin.
Marc Salas, nascut al 2005, corría a la categoría de benjamins masculins en una de les proves amb més participació de la matinal amb gairebé 200 atletes. Salas va basar el seu triomf amb una sortida molt ràpida que ja el va col-locar amb el grup capdavanter, posició que ja no va abandonar fins als darrers metres on va fer l´arrancada definitiva per emportar-se la victoria. 
També ha participat la nostra atleta Lucia Ruiz, qui ha realitzat també una excel • lent carrera, una mica dificultada a causa del gran nombre de participants, el que feia complicat avançar, però sense dubtar-ho Lucia va aconseguir amb esforç un bon paper.
Marc Salas està entrenat actualment per un dels històrics del atletisme vilanoví com es en Benet Nogales,i es posible que en els propers dies es converteixi en nou atleta del Club Atletisme Vilanova Dinami-k, fet sens dubte que contribuirà a augmentar el potencial del club.
marc
imatges del cros vilanova

Lucia
imatges del cros vilanova


No hay comentarios:

Publicar un comentario