sábado, 22 de marzo de 2014

NATALIA EGEA SETENA AL CAMPIONAT DE CATALUNYA JUNIOR



La darrera competició de la temporada hivernal en pista coberta eran els campionats de Catalunya en categoría Junior que van tenir lloc a Sabadell. La única atleta clasificada del Dinami-k Club Atletisme Vilanova era Natalia Egea que buscava aconseguir marca personal i ficar-se en plaçes de finalista en la prova de llançament de pes . Amdós  objectius els va cumplir, va llençar la bola a 9,11 metres en el seu últim llançament que li donava la setena plaça amb la qual cosa aconseguia lloc de finalista.
També hi va haver activitat per els atletes de promoció en les proves de control de la federació catalana. Per una banda a Sant Celoni, l´atleta de categoría benjamí Aina Pascual donava un pas més en la seva trajectoria ascendent aquesta temporada logrant la segona plaça en salt de llargada amb 3,10 metres que suposen nova marca personal. Ademés, minuts més tard va aconseguir el tercer millor temps en els 60 metres amb 10´´5.
Al control de El Prat de Llobregat , la millor actuació va anar a càrrec de Magí Montoliu , també en categoría benjamí, que en la prova de salt d´alçada es va enlairar per sobre del llistó situat a 1,00 metres i va aconseguir una bona quarta plaça logrant també la seva millor marca en aquesta disciplina.
També van participar al control Abdelhadi Amzil, Pablo Moltó, Roger Ruiz, Gala ,Martinez i Manel Sanchez.  


No hay comentarios:

Publicar un comentario