martes, 3 de febrero de 2015

ELS ATLETES DEL DINAMI-K ES CLASSIFIQUEN PEL CAMPIONAT DE CATALUNYA.

Natalia en  acció

En un cap de semana força atapeït de competicions, els atletes del Dinami-k Club Atletisme Vilanova van tenir una magnífica actuació en les diferents proves en que hi van pendre part.
Cronologicament parlant, la primera gran actuació la va protagonitzar Pili Egea en la prova de salt de llargada cel-lebrada a la pista coberta de Sabadell, on amb un salt de 5,23m, va lograr la seva millor marca personal sota sostre i es va encaramar en una bona posició en el ranking català que dona les plaçes d’ accés al Campionat de Catalunya. També notable actuació a Sabadell per Anna Guerra que amb 28’’23 es va quedar a només una centéssima del seu millor registre personal i bones actuacions per Silvia Garcia, David Borrel, Edgard Sanchez i Seni Samb en el 60 i 200 metres i per Pablo Rodriguez en els 400m.
D’ altra banda, en la competició que va tenir lloc  a Lleida es van produïr excel-lents noticies ja que es van aconseguir ni més ni menys que 9 marques mínimes d´accés al Campionat de Catalunya aleví. La gran triomfadora va ser sens dubte Rita Muniategui que ho va assolir en 3 proves , llançament de pes (6,74m), 60 m (8’’6) i llargada ( 3,64m) . L’ altra formidable actuació la va brindar Bernat Pagés que va lograr la mínima en dues proves , 60 m ( 8’’7 ) i llargada ( 3,89m ) , mentre que Lerato Pagés, Quique De Vicente, Martin Jourdan i Sergi Martí ho aconseguien en la prova dels 60 metres i Aina Pascual en salt de llargada.
Pili Egea també va repetir la excel-lent actuació del dia anterior i va tornar a sobrepasar la barrera dels 5 metres aterrant aquest cop als 5,13m, demostrant que es troba en un magnífic moment de forma.
L’ altra gran noticia del cap de semana es va produïr en la prova de llançament de pes on Natalia Egea va batre per dues vegades la seva marca personal, primer a Lleida amb 10,16 i al dia seguent a Sabadell amb uns magnífics 10,30 metres que també la situen en una bona posició del ranking d’ accés al Campionat de Catalunya.

1 comentario:

  1. Moltes felicitats a tothom!
    Voldria saber quan i a on se celebrarà el campionat de Catalunya d'alevins.
    A reveure i molta sort!
    Salvador

    ResponderEliminar